20080606_coverschieten_veronica_02-150Bloemendaal – Bezoekers van het Bloemendaalse strand konden afgelopen vrijdag bij strandtent BLM9 mee doen aan het “Coverschieten”.

Tijdens dit evenement konden de bezoekers schieten op een gigantisch exemplaar van de EK-special van het Veronica Magazine. In de cover, met de afbeelding van Robin van Persie, zat een groot aantal gaten waardoor de bal moest worden geschoten.

Iedereen die mee deed maakte kans op mooie prijzen, waaronder een Dodge Nitro. De deelnemers kregen drie voetballen om daarmee een zo hoog mogelijke score te halen. Lieke van Lexmond verzorgde de eerste aftrap. Het spel leek zo simpel, maar de uitvoering was echter knap lastig. Van Lexmond wist geen enkele bal te scoren.

Voetbalvrouwen-acteur Bas Muijs was ook aanwezig en ook hij wist geen enkele bal te raken. Muijs was aanwezig als “stadionspeaker” ter voorbereiding op het EK voetbal. De cover had een afmeting van zes bij acht meter en had diverse gaten, maar weinig bezoekers wisten te scoren. Toch ging de uiteindelijke winnaar naar huis met de auto.

Foto Coverschieten Veronica Magazine moeilijker dan gedacht
Foto Coverschieten Veronica Magazine moeilijker dan gedacht
Foto Coverschieten Veronica Magazine moeilijker dan gedacht
Foto Coverschieten Veronica Magazine moeilijker dan gedacht
Foto Coverschieten Veronica Magazine moeilijker dan gedacht