20080607_stripdagen_04-150Haarlem – De negende editie van de Haarlemse Stripdagen is, mede door het mooie weer, druk bezocht. In heel het centrum van Haarlem stonden zaterdag en zondag marktkramen met strips te koop en waren in verschillende gebouwen tentoonstellingen.

Over de gehele grote markt zaten striptekenaars waaronder de bekende tekenaar van Fokke en Sukke. Op de Grote Markt stond een grote stuntauto opgesteld en waren er radiografisch bestuurbare auto’s. Voor de kinderen was er ook een bestuurbare auto waarmee er over de Grote Markt gereden mocht worden.

Foto Haarlemse stripdagen zeer druk bezocht
Foto Haarlemse stripdagen zeer druk bezocht
Foto Haarlemse stripdagen zeer druk bezocht
Foto Haarlemse stripdagen zeer druk bezocht
Foto Haarlemse stripdagen zeer druk bezocht
Foto Haarlemse stripdagen zeer druk bezocht