20080611_spaarndamseweg_03-150Haarlem – Even over vijven ging het helemaal mis op de Spaarndamseweg ter hoogte van de Zaanenstraat in Haarlem noord. De bestuurder van de witte Volvo reed door onbekende oorzaak op de verkeerde weghelft en ramde hierbij een voor linksaf wachtende Opel.

Uit voorzorg werd de brandweer gealarmeerd omdat er sprake zou zijn van een beknelling. De bestuurder van de Volvo bleef netjes zitten tot de ambulance was gearriveerd en na een controle kon de bestuurder op eigen kracht het voertuig verlaten. Deze werd vervolgens in de ambulance gecontroleerd maar bleek verder geen verwondingen te hebben.

De bestuurders van de twee voertuigen hebben toen samen een schade formulier ingevuld en een sleepdienst heeft beide voertuigen afgevoerd.

Foto: Michel van Bergen
Foto: Michel van Bergen
Foto: Michel van Bergen
Foto: Michel van Bergen
Foto: Michel van Bergen