20080616_spaarndambrand_03-150Spaarndam – De brandweer uit Haarlem werd na een uitruk in het centrum van Haarlem weggeroepen voor een autobrand in Spaarndam. Naast de kazerne van de vrijwillige brandweer in Spaarndam stonden twee sloopauto’s, welke afgelopen zaterdag voor een demonstratie van de brandweer zijn gebruikt om uit elkaar te knippen.

Deze twee auto’s stonden in lichterlaaie toen de brandweer arriveerde en een grote zwarte rookwolk was in de wijde omtrek te zien. De brandweer kon de auto’s snel blussen. De oorzaak van de brand is onbekend maar aangezien de auto’s al gedeeltelijk gedemonteerd waren en er een doosje lucifers voor de auto’s lagen zal er aan brandstichting moeten worden gedacht.

Foto: Michel van Bergen
Foto: Michel van Bergen
Foto: Michel van Bergen
Foto: Michel van Bergen
Foto: Michel van Bergen