20080622_stormschade_09-150Regio – Hoge bomen, vangen veel wind. Op deze zomerse, maar winderige zondag zijn er een hoop bomen gesneuveld en dakpannen los gewaaid. De brandweer kreeg zondagmiddag continu meldingen om assistentie in de regio te verlenen.

Zo viel er een grote tak van een boom bij het Texaco station aan de Planetenlaan in Haarlem op twee geparkeerde auto’s die daardoor behoorlijke schade opliepen. De brandweer kon niets anders doen dan de tak aan de kant te leggen en de Italiaanse eigenaar van de auto door te verwijzen naar de politie voor een schadeformulier voor een eventuele verzekering.

Een zonnewering op de Schoterweg dreigde naar beneden op het voetpad / fietspad te vallen. Hier kwam de brandweer langs om de wering weer goed vast te zetten zodat er geen gevaar meer voor voorbijgangers was.

Foto: Michel van Bergen
Foto: Michel van Bergen
Foto: Michel van Bergen
Foto: Michel van Bergen
Foto: Michel van Bergen
Foto: Michel van Bergen
Foto: Michel van Bergen
Foto: Michel van Bergen
Foto: Michel van Bergen