20080709_vko_schipholweg_05-150Badhoevedorp – De Zuid Tangent van Amsterdam naar Haarlem is vanmorgen rond kwart voor twaalf in botsing op de gekomen met een Belgische Rover op de Schipholweg in Badhoevedorp. De hulpdiensten rukten met groot materieel uit en de Life Liner uit Rotterdam met het Mobiel Medisch Team (M.M.T.) is ter plaatse gekomen om de hulpverleners assisteren.

Het dak van de Rover is er door de brandweer afgeknipt en de hulpverleners zijn lange tijd bezig geweest om de slachtoffers uit het voertuig te bevrijden. De politie stelt een onderzoek in naar de toedracht van het ongeval.

Foto Ernstige aanrijding Zuid Tangent - Rover
Foto Ernstige aanrijding Zuid Tangent - Rover
Foto Ernstige aanrijding Zuid Tangent - Rover
Foto Ernstige aanrijding Zuid Tangent - Rover
Foto Ernstige aanrijding Zuid Tangent - Rover
Foto Ernstige aanrijding Zuid Tangent - Rover
Foto Ernstige aanrijding Zuid Tangent - Rover