Dance Valley 2008Spaarnwoude – Met ruim 50.000 bezoekers was de 14e editie van Dance Valley zo goed als uitverkocht. Zaterdagochtend leek het even mis te gaan toen in de vroege uurtjes hevige buien en onweer over Spaarnwoude trokken. Gelukkig bleef het zaterdag, op een enkele kleine bui na, droog.

Door de hevige regen buien was een deel van het terrein wel veranderd in een grote modderpoel maar de vele bezoekers maakte dit weinig uit. Met laarzen en regenpakken aan zat de sfeer er zeer goed in!

Op vijftien podia stonden meer dan 150 verschillende DJ’s op het programma met onder andere Carl Cox, Cosmic Gate, Ferry Corsten en Tiësto. De twee laatst genoemde DJ’s sloten de Flashover Recordings stage af met een unieke Back 2 Back set.

Burgemeester Cammaert van Velsen was ook aanwezig op het festivalterrein. “Geweldig!”, was het antwoord van de burgemeester op de vraag hoe hij het vond. De burgemeester liep onder begeleiding een rondje over het festival terrein.

De gehele fotoserie van 150 foto’s voor fotohaarlem zijn offline gehaald vanwege de nieuwe internetpagina

Foto's Dance Valley 2008 Spaarnwoude (UDC)
Foto's Dance Valley 2008 Spaarnwoude (UDC)
Foto's Dance Valley 2008 Spaarnwoude (UDC)
Foto's Dance Valley 2008 Spaarnwoude (UDC)
Foto: Michel van Bergen
Foto: Michel van Bergen
Foto: Michel van Bergen
Foto: Michel van Bergen
Foto: Michel van Bergen