20080719_rijksstraatweg_03-150Haarlem – De politie stelt een onderzoek in naar de exacte oorzaak van een ernstig ongeluk op de Rijksstraatweg. Rond 00.20 uur reed een 23-jarige automobilist uit Velserbroek over deze weg.

Door nog onbekende oorzaak raakte hij de controle over zijn voertuig kwijt, waardoor hij een lantaarnpaal ramde. Zowel de automobilist als zijn 27-jarige Haarlemse passagier droegen waarschijnlijk geen gordel. Beide mannen zijn met ernstige verwondingen vervoerd naar een ziekenhuis. De bestuurder met meerdere hoofdwonden, de passagier met zeer ernstig letsel aan een van zijn oogkassen.

Foto Automobilist rampt lantaarnpaal op Rijksstraatweg
Foto Automobilist rampt lantaarnpaal op Rijksstraatweg
Foto Automobilist rampt lantaarnpaal op Rijksstraatweg
Foto Automobilist rampt lantaarnpaal op Rijksstraatweg
Foto Automobilist rampt lantaarnpaal op Rijksstraatweg
Foto Automobilist rampt lantaarnpaal op Rijksstraatweg