20080804_spaarndamse_boot_02-150Haarlem – Op het Spaarne ter hoogte van de mooie Nel kwam een schipper van een bootje vanavond rond tien voor zeven in de problemen. Zijn bootje was midden op het water omgeslagen en kwam niet meer direct overeind.

De brandweer rukte met diverse eenheden uit naar de Spaarndamseweg en schaalde het redelijk snel op naar een middel water ongeval omdat er meerdere opvarenden zouden zijn. Gelukkig kon met hulp van andere het bootje weer overeind worden getrokken en hoefde de brandweer alleen maar te assisteren bij het bergen van de boot. Bij het ongeval raakte verder niemand gewond.

Foto middel waterongeval Spaarne
Foto middel waterongeval Spaarne
Foto middel waterongeval Spaarne
Foto middel waterongeval Spaarne
Foto middel waterongeval Spaarne
Foto middel waterongeval Spaarne