20080809_traumaheli_hofgeesterweg_03-150
Velserbroek – Een traumahelikopter van het Mobiel Medisch Team (M.M.T.) is afgelopen zaterdag opgeroepen om assistentie te verlenen aan ambulance personeel aan de Hofgeesterweg in Velserbroek. Dat piloten van deze helikopters goed kunnen vliegen bleek wel omdat hij zijn helikopter strak op een voetbalveldje omringt door een hekwerk had gezet. Nadat de ambulance met patiënt richting ziekenhuis waren vertrokken werd het massaal toegestroomde publiek op afstand gehouden en werd de hangplek ontruimt zodat de helikopter weer veilig de lucht in kon stijgen.

Foto's landing traumahelikopter Velserbroek
Foto's landing traumahelikopter Velserbroek
Foto's landing traumahelikopter Velserbroek
Foto's landing traumahelikopter Velserbroek
Foto's landing traumahelikopter Velserbroek