20080813_emrikweg_01-150Haarlem – Bij een aanrijding op de hoek Emrikweg / Bingerweg in de Waarderpolder in Haarlem is vanmiddag omstreeks 13.20 één persoon gewond geraakt. Een Landrover was op de kruising tegen een auto gebotst en is hierbij op zijn dak tot stilstand gekomen.

Doordat de situatie zeer ernstig leek werden er direct drie ambulances en de traumahelikopter naar het ongeval gestuurd. Tevens werd de brandweer ingeschakeld omdat er sprake zou zijn van een beknelling.

De bestuurder van de Landrover rook een sterkte benzinelucht in zijn auto en heeft toen snel een zijruit ingetrapt om het voertuig snel te kunnen verlaten. Bij aankomst van de ambulances was de man al uit zijn auto en bij een naburig bedrijf naar binnen gegaan vanwege de hevige regenval. Hier is de man geholpen aan zijn verwondingen en is voor controle overgebracht naar het ziekenhuis. De bestuurder van de andere auto is gecontroleerd door het ambulance personeel maar kon door collega’s worden opgehaald.

De traumahelikopter is niet ter plaatse gekomen en een bergingsbedrijf heeft beide auto’s afgevoerd.

Foto's Landrover komt bij ongeval op zijn dak
Foto's Landrover komt bij ongeval op zijn dak
Foto's Landrover komt bij ongeval op zijn dak
Foto's Landrover komt bij ongeval op zijn dak
Foto's Landrover komt bij ongeval op zijn dak
Foto's Landrover komt bij ongeval op zijn dak
Foto's Landrover komt bij ongeval op zijn dak
Foto's Landrover komt bij ongeval op zijn dak