20080815_jazz_clarke_01-150De start van Haarem Jazz was niet optimaal. Door de hevige wind van afgelopen woensdag kwam er een scheur in het doek van de tent op de Grote Markt. Vanwege de gevaarlijke situatie konden de optredens van woensdag daarom niet plaats vinden op de Grote Markt en moest worden uitgeweken naar de Philharmonie.

De tent op de Grote Markt werd afgebroken en vervangen voor een nieuwe. Vrijdag was alles weer in gereedheid en kon het publiek genieten van de optredens op de grote markt. De meeste bezoekers leken toch te komen voor Alain Clark. Rond kwart voor twaalf begon Alain aan zijn optreden en de hele zaal zong uit volle borst mee. Ook Dane Clark, de vader van Alain, kwam het podium op om het bekende nummer “Father & Friend” te zingen met zijn zoon. Om een uur waren de optredens op de grote markt en andere podia in de binnenstad afgelopen.

Foto's Alain Clark
Foto's Alain Clark
Foto's Alain Clark
Foto's Alain Clark
Foto's Alain Clark
Foto's Haarlem Jazz
Foto's Haarlem Jazz
Foto's Haarlem Jazz
Foto's Haarlem Jazz
Foto's Haarlem Jazz