20080825_kleverpark_01-150Haarlem – Bij werkzaamheden aan de gevel van kinderdagverblijf De Schuylenburght aan de Kleverparkweg ging het maandagmiddag omstreeks half twee mis. Met een brander werd de oude verf van het kozijn geschraapt maar deze vatte hierbij vlam. In allerijl werden circa 20 kinderen uit het kinderdagverblijf geëvacueerd door het personeel en de brandweer en ondergebracht in de studentenkerk naast het kinderdagverblijf. De vlammen waren snel geblust.

De geëvacueerde kinderen werden door het ambulancepersoneel in de voormalige kerk onderzocht maar geen van hen hoefde mee naar het ziekenhuis. Sommige ouders die waren geïnformeerd over de brand kwamen snel kijken hoe het met hun kroost ging.

Foto's Brand bij kinderdagverblijf De Schuylenburgh
Foto's Brand bij kinderdagverblijf De Schuylenburgh
Foto's Brand bij kinderdagverblijf De Schuylenburgh
Foto's Brand bij kinderdagverblijf De Schuylenburgh
Foto's Brand bij kinderdagverblijf De Schuylenburgh
Foto's Brand bij kinderdagverblijf De Schuylenburgh
Foto's Brand bij kinderdagverblijf De Schuylenburgh
Foto's Brand bij kinderdagverblijf De Schuylenburgh