20080826_poes_planetelaan_05-150Haarlem – Angstige momenten bij de draaideur van zwembad De Planeet. Dinsdagochtend even voor twaalven was een poes de draaideur ingelopen en was met zijn lichaam bekneld geraakt tussen het glas. Het arme diertje kon zichzelf niet meer loskrijgen. Bezoekers van De Planeet hebben, tevergeefs, verwoede pogingen gedaan de poes los te krijgen, hierop hebben zij de brandweer en dierenambulance om assistentie gevraagd.

Bij aankomst heeft de brandweer de situatie bekeken en kwam tot de conclusie dat het zijraam eruit moest worden gehaald om het diertje te bevrijden. Hierna was ze snel bevrijd. De poes heeft ongeveer 20 minuten bekneld gezeten en is door de dierenambulance meegenomen voor verdere verzorging. De bezoekers van De Planeet spraken alle lof over het adequate optreden van de brandweer en dierenambulance.

Foto's beknelling poes in draaideur
Foto's beknelling poes in draaideur
Foto's beknelling poes in draaideur
Foto's beknelling poes in draaideur
Foto's beknelling poes in draaideur
Foto's beknelling poes in draaideur