20080910_leeuwstraat_02-150Haarlem – Woensdagavond omstreeks 20.00 uur kwam er bij de hulpdiensten een melding van een binnenbrand in een flatwoning in de Aart van der Leeuwstraat in Haarlem noord. Brandweerwagens uit Velsen en Haarlem werden gealarmeerd om het vuur te bestrijden. Ter plaatse aangekomen blijkt een WC rol op een houder de boosdoener. De rol was in de brand gevlogen, wellicht is een sigaretje tijdens het bezoek aan de kleinste kamer de boosdoener. De brandweer had het vuur snel onder controle en bracht de rol met houder naar buiten. Toegestroomde buurtkinderen keken aandachtig naar de verrichtingen
van de brandweer. Nadat de flat was geventileerd vertrok de brandweer weer richting kazerne.

Foto: Michel van Bergen
Foto: Michel van Bergen
Foto: Michel van Bergen
Foto: Michel van Bergen
Foto: Michel van Bergen