20080915_vko_amsterdamsevaart_04-150Haarlem – Een scooter rijder in maandagmiddag omstreeks half vijf ernstig gewond geraakt bij een botsing met een auto op de Amsterdamsevaart in Haarlem. De scooter reed richting centrum en is waarschijnlijk met hoge snelheid door rood gereden.

De scooter kon een automobilist die vanaf de Amsterdamsevaart rechtsaf de Nagtzaamstraat in sloeg niet meer ontwijken en knalde volop de auto. Hierbij is de jongen ernstig gewond geraakt. De traumahelikopter is ter assistentie opgeroepen maar hoefde niet ter plaatse te komen.

De Verkeers Ongevallen Dienst van de politie is ter plaatse gekomen om een uitgebreid onderzoek te starten.

Foto: Michel van Bergen
Foto: Michel van Bergen
Foto: Michel van Bergen
Foto: Michel van Bergen
Foto: Michel van Bergen
Foto: Michel van Bergen