20080918_dolfijntrein_04-150Haarlem – Een aantal kinderen en vrijwillige ouders liepen vanaf het Flevoplein waar de bovenbouw (groep 6,7,8) van de school is gehuisvest met een “levende trein” lopend vanaf 08:00 naar de andere lokatie van de school lopen. Onderweg komen we fictieve haltes tegen en ouders kunnen op deze dag in plaats van hun kinderen naar school te brengen hun kinderen afleveren bij een vrijwilliger van de school die wacht tot de trein hen meeneemt. De trein zal een veilige route rijden. Vanaf het Flevoplein (Jan Gijzenkade 305) via de voetgangersoversteekplaats op de generaal spoorlaan richting het marsmanplein. Gezamenlijk gaan we de rijksstraatweg over en vervolgens lopen we via de Tesselschadestraat , Leeuwendalestraat , Jan Luijkenstraat en uiteindelijk naar het schoolplein van de Gijsbrecht van Aemstelstraat.

Foto: Michel van Bergen
Foto: Michel van Bergen
Foto: Michel van Bergen
Foto: Michel van Bergen
Foto: Michel van Bergen
Foto: Michel van Bergen
Foto: Michel van Bergen
Foto: Michel van Bergen
Foto: Michel van Bergen