20080921_vko_spaarndamseweg_01-150Haarlem – Een bestuurder van een rode Ford is zondagmiddag omstreeks vijf uur hard tegen een stilstaande vrachtauto gebotst. De automobilist reed op de Spaarndamseweg toen hij even voorbij de Waarderbrug van de weg werd gedrukt door een zwarte auto aldus enkele getuigen. De bestuurder van de zwarte auto is na het ongeval doorgereden en een motorrijder is achter de man aangegaan.

Doordat de auto tegen een vrachtauto tot stilstand was gekomen is de brandweer opgeroepen om assistentie te verlenen. Gelukkig was de bestuurder vrij snel uit de auto gehaald en kon verder door het ambulance personeel worden verzorgd.

De auto is door een berger opgehaald en de politie stelt een onderzoek in naar de toedracht van het ongeval.

Foto: Michel van Bergen
Foto: Michel van Bergen
Foto: Michel van Bergen
Foto: Michel van Bergen
Foto: Michel van Bergen
Foto: Michel van Bergen
Foto: Michel van Bergen