20080921_bakfietsenrace_09-150Haarlem – Zondagmiddag werd er in de Haarlemse binnenstad een heuse bakfietsenrace gehouden. Diverse eigenaren van bakfietsen hadden zich op de grote markt verzameld om een rondje over het parcours te fietsen. Deze liep o.a. door de Ridderstraat, Kruisstraat en Smedestraat. Nadat het startschot klonk was het een felle strijd wie als eerste over de finish zou komen maar uiteindelijk ging het bij de meeste deelnemers om de lol om mee te doen.

Vele bakfietsen waren dan ook versierd of genoten kinderen van het rondje dat pappa of mamma met ze maakte.

Foto: Michel van Bergen
Foto: Michel van Bergen
Foto: Michel van Bergen
Foto: Michel van Bergen
Foto: Michel van Bergen
Foto: Michel van Bergen
Foto: Michel van Bergen
Foto: Michel van Bergen
Foto: Michel van Bergen
Foto: Michel van Bergen
Foto: Michel van Bergen
Foto: Michel van Bergen
Foto: Michel van Bergen