VVV Venlo krijgt de champagne niet geopend na de periode titelHaarlem – VVV Venlo is, na een 0-4 overwinning op HFC Haarlem, periode kampioen geworden in de Jupiler League. Na de wedstrijd is het dan natuurlijk tijd voor champagne! Dat blijkt alleen iets makkelijker gezegd dan gedaan. Het hele team bemoeid zich ermee maar niemand krijgt de fles open. De kurk breekt uiteindelijk zelfs af. De fles gaat zelfs naar de supporters toe maar ook deze krijgen hem niet open. Als iedereen uiteindelijk al de kleedkamers in is komt er iemand van VVV met een kurkentrekker het veld op. Speler Ken Leemans (rugnummer 6) krijgt vervolgens de volle lading champagne over zich heen op het veld.

Foto: Michel van Bergen
Foto: Michel van Bergen
Foto: Michel van Bergen
Foto: Michel van Bergen
Foto: Michel van Bergen
Foto: Michel van Bergen
Foto: Michel van Bergen
Foto: Michel van Bergen
Foto: Michel van Bergen
Foto: Michel van Bergen
Foto: Michel van Bergen
Foto: Michel van Bergen
Foto: Michel van Bergen
Foto: Michel van Bergen