Vermiste Bloemendaalse vrouw vermoedelijk gevondenHaarlem – De Haarlemse brandweer heeft zaterdagochtend een lichaam uit het Spaarne in Haarlem gevist.

Zaterdagochtend kregen de hulpdiensten de melding dat er een vrouw in het water lag langs de Noord Schalkwijkerweg in Haarlem Zuid ter hoogte van het Henk van Turnhoutpad. De brandweer heeft rond 10 uur het levenloze lichaam uit het Spaarne gehaald. De recherche was ter plaatse om de toedracht van het ongeval te onderzoeken.

Vermoedelijk gaat het om de 74 jarige Bloemendaalse vrouw Lena van Sommeren-Kors. De vrouw is zondag in depressieve toestand weggelopen van de PAAZ-afdeling van het Kennemer Gasthuis. De politie heeft een groot onderzoek gestart en heeft o.a. het Spaarne naar de vrouw gezocht. Donderdag is er een persbericht met een foto van de vrouw verspreid om de vrouw op te sporen.

Foto: Michel van Bergen
Foto: Michel van Bergen
Foto: Michel van Bergen
Foto: Michel van Bergen
Foto: Michel van Bergen
Foto: Michel van Bergen