HFC Haarlem met 3-1 te sterk voor FC ZwolleHaarlem – Afgelopen vrijdag speelde HFC Haarlem thuis tegen FC Zwolle. In de eerste helft waren er niet veel kansen voor beide ploegen. Door een miscommunicatie tussen keeper Marco van Duin en Giel Neervoort kwam FC Zwolle in de 38e minuut uit het niets op een voorsprong tegen de Haarlemmers.

In de tweede helft was de eerste kans nog voor FC Zwolle die de voorsprong op 0-2 kon zetten, de bal rolde alleen vlak voor het doel naast. Daarna was het vooral Haarlem die het spel domineerde. In de 60e minuut was het Kousemaker die de 1-1 voor Haarlem maakte. Daarna scoorde Ten Heuvel (64e minuut) en Kruijzer (72e minuut) voor Haarlem waarna de eindstand 3-1 was. Vrijdag speelt de Haarlemse ploeg uit tegen FC Emmen.

Foto: Michel van Bergen
Foto: Michel van Bergen
Foto: Michel van Bergen
Foto: Michel van Bergen
Foto: Michel van Bergen
Foto: Michel van Bergen
Foto: Michel van Bergen
Foto: Michel van Bergen
Foto: Michel van Bergen
Foto: Michel van Bergen
Foto: Michel van Bergen
Foto: Michel van Bergen
Foto: Michel van Bergen
Foto: Michel van Bergen
Foto: Michel van Bergen
Foto: Michel van Bergen
Foto: Michel van Bergen
Foto: Michel van Bergen
Foto: Michel van Bergen
Foto: Michel van Bergen
Foto: Michel van Bergen
Foto: Michel van Bergen
Foto: Michel van Bergen
Foto: Michel van Bergen
Foto: Michel van Bergen