Opendag uitvaartcentrum met rapband voor de deurHaarlem – Sommige voorbijgangers moeten afgelopen zaterdag raar hebben opgekeken toen ze op de Klopperingel langs het uitvaart centrum reden. Monuta organiseerde toen haar eerste landelijke open dag. Om met de tijd mee te gaan en weer eens iets anders te proberen had Monuta een rapband uit Haarlem Noord uitgenodigd om voor het uitvaartcentrum te komen rappen.

Het uitvaartcentrum presenteerde verschillende uitvaartstijlen om bezoekers op ideeën te brengen hoe ze straks herinnerd kunnen worden. In Haarlem liet Monuta bijvoorbeeld de stijlen Elementen en Groen zien. De stijlen maken mensen bewust van de mogelijkheden en brengen hen wellicht op ideeën voor de eigen uitvaart.

Bezoekers en voorbijgangers waren in ieder geval enthousiast over de rapband die voor de deur bezig waren als was het voor sommige even wennen met de kist die achter de band stond opgesteld.