Schaatsen op het schoolpleinHaarlem – Dat het natuurijs nog niet op iedere sloot even veilig is hoeft morgen niet meer uit te maken voor kinderen in Haarlem noord. De Haarlemse brandweer is dinsdagmiddag met een tankwagenspuit naar de Gijsbrecht van Amstelstraat gereden om een speelplein onder water te zetten. De kinderen uit de buurt vonden het maar wat prachtig dat de brandweer met een wagen kwam aangereden en mochten zelf ook helpen om het plein bij basisschool De Dolfijn onder water te zetten. Vol spanning mochten de kleintjes de blusslang vasthouden en de slang open zetten, dit onder toeziend oog van de brandweer want de druk die zo’n blusslang gaf konden vele kleintjes niet houden. Aangezien het momenteel al behoorlijk vriest kan er morgenochtend op de nieuwe ijsbaan op het schoolplein worden geschaatst.


[ad#co-2]