Patronaat bestaat 25 jaarHet Haarlemse podium Patronaat bestaat 25 jaar. Afgelopen vrijdag was er daarom een groot feest in het Patronaat aan de Zijlsingel in Haarlem. Na toespraken van o.a. Tröckener Kecks zanger Rick de Leeuw overhandigde Patronaat directeur Rob Stecher het eerste exemplaar van het boek “25 jaar Patronaat – We wilden iets veroorzaken” aan cultuurwethouder Chris van Velsen. Van Velsen complimenteerde in zijn toespraak iedereen die zich het schompes heeft gewerkt voor het Patronaat. Na de officiële overhandiging kon het publiek genieten van onder meer Unza Unza Orkestar de Balkanfanfarepolkapunkers uit Haarlem die speciaal voor deze gelegenheid weer bij elkaar zijn gekomen voor het optreden. Het drukbezochte feest ging nog de hele nacht door.

Foto: Michel van Bergen
Foto: Michel van Bergen
Foto: Michel van Bergen
Foto: Michel van Bergen
Foto: Michel van Bergen
Foto: Michel van Bergen
Foto: Michel van Bergen
Foto: Michel van Bergen
Foto: Michel van Bergen
Foto: Michel van Bergen
Foto: Michel van Bergen
Foto: Michel van Bergen
Foto: Michel van Bergen