Kinderen zingen samen met Sanne van X6 kinderliedjes
Haarlem – De kinderen van kinderdagverblijf Het Beverbos aan de Paul Krugerkade in Haarlem noord zongen dinsdag uit volle borst mee. Er was die middag een presentatie van de nieuwe cd die is uitgebracht met kinderliedjes die op de kinderdagverblijflocaties en peuterspeelzalen vaak gezongen worden. Samen met Sanne van X6 (de meidenband uit Haarlem die in de finale van de X-Factor heeft gestaan) werden de liedjes keihard meegezongen. Sanne is werkzaam als pedagogisch medewerker bij Het Beverbos. Nadat het slaapliedje van de CD werd ingezet gingen de kinderen netjes op de grond liggen en was de presentatie voorbij.

Foto's cd presentatie Sanne (X6) Kinderdagverblijf
Foto's cd presentatie Sanne (X6) Kinderdagverblijf
Foto's cd presentatie Sanne (X6) Kinderdagverblijf
Foto's cd presentatie Sanne (X6) Kinderdagverblijf
Foto's cd presentatie Sanne (X6) Kinderdagverblijf
Foto's cd presentatie Sanne (X6) Kinderdagverblijf
Foto's cd presentatie Sanne (X6) Kinderdagverblijf
Foto's cd presentatie Sanne (X6) Kinderdagverblijf