Gaslek bij graafwerkzaamheden Christiaan Huygensplein
Haarlem – Bij graafwerkzaamheden op het Christiaan Huygensplein in Haarlem is woensdagmiddag omstreeks twee uur een gasleiding geraakt. De woningen in de omgeving van de leiding zijn ontruimd, net als de school waarvoor de leiding lag. De kinderen waren op dat moment al naar huis maar personeel van de school moest het pand verlaten. De ruime omgeving van het plein is afgezet en de brandweer heeft met een watermuur de verspreiding van het gas tegen gegaan. Even na drieën was de druk van de gasleiding en kon de waterkraan weer worden dichtgedraaid om het gaslek op te sporen.

Foto's ontruiming na gaslek Christiaan Huygensplein
Foto's ontruiming na gaslek Christiaan Huygensplein
Foto's ontruiming na gaslek Christiaan Huygensplein
Foto's ontruiming na gaslek Christiaan Huygensplein
Foto's ontruiming na gaslek Christiaan Huygensplein
Foto's ontruiming na gaslek Christiaan Huygensplein
Foto's ontruiming na gaslek Christiaan Huygensplein