Auto raakt op zijn zijkant na ernstig ongeval op de ZeewegBloemendaal – Op de Zeeweg in Overveen heeft woensdagochtend een eenzijdig ongeval plaatsgevonden. Een bestuurder van de BMW die vanuit Zandvoort richting Bloemendaal reed is op de Zeeweg door nog onbekende oorzaak van de weg geraakt en op het fietspad tot stilstand gekomen. Hulpdiensten zijn ter plaatse gekomen om de man uit zijn auto te bevrijden. Het Mobiel Medisch Team is ook opgeroepen om assistentie te verlenen.

Door het ongeval is de Zeeweg enige tijd gestremd geweest en moest het verkeer via Bentveld richting Haarlem rijden. De man is met onbekend letsel naar het ziekenhuis gebracht. De politie onderzoekt de precieze oorzaak van het ongeval.

Foto's ernstig ongeval Zeeweg
Foto's ernstig ongeval Zeeweg
Foto's ernstig ongeval Zeeweg
Foto's ernstig ongeval Zeeweg
Foto's ernstig ongeval Zeeweg
Foto's ernstig ongeval Zeeweg
Foto's ernstig ongeval Zeeweg