HFC Haarlem vraagt 450.000 noodkrediet van de gemeenteHaarlem – De publieke tribune in het Haarlemse stadhuis was donderdagavond afgeladen vol. Veel HFC Haarlem aanhangers waren naar het stadhuis gekomen omdat o.a. de bouw van het nieuwe stadion Oostpoort op de agenda stond. Normaal gesproken moet al het publiek zitten tijdens de vergadering maar de voorzitter maakte hier voor een keer een uitzondering voor.

De problemen zijn veroorzaakt door het niet doorgaan van het nieuwe stadion. HFC Haarlem heeft een noodkrediet van 450.000 euro gevraagd. Als de gemeente niet inspringt, kan dat het einde van het betaalde voetbal in Haarlem betekenen.

Met spandoeken maakten de HFC Haarlem aanhangers duidelijk dat de HFC in Haarlem moet blijven!

Foto: FC Haarlem vraagt 450.00 noodkrediet van de gemeente Haarlem
Foto: FC Haarlem vraagt 450.00 noodkrediet van de gemeente Haarlem
Foto: FC Haarlem vraagt 450.00 noodkrediet van de gemeente Haarlem
Foto: FC Haarlem vraagt 450.00 noodkrediet van de gemeente Haarlem
Foto: FC Haarlem vraagt 450.00 noodkrediet van de gemeente Haarlem
Foto: FC Haarlem vraagt 450.00 noodkrediet van de gemeente Haarlem
Foto: FC Haarlem vraagt 450.00 noodkrediet van de gemeente Haarlem