20090303_delftwijker_03-150Haarlem – Angeline Broers is uitgeroepen tot de Delftwijker 2008. Deze bijzondere inwoner van Delftwijk werd op dinsdag 3 maart officieel in het zonnetje gezet door gezet door de heer Bob van Zijll, directeur van woningcorporatie Pré Wonen. Dit feestelijke moment is in het Delftwijk Vernieuwt Informatiecentrum.

Wie is de Delftwijker van 2008 en waarom is zij gekozen?

Angeline Broers is geboren Delftwijkse. Zij is al jaren met veel passie betrokken bij haar wijk en al jaren lid van het leefbaarheidsplatform Delftwijk Leeft, Delftwijk Forum en bewonerscommissie Charivarius. Ieder jaar zet ze zich weer in voor tal van activiteiten, zoals de wijkschouw, Lentefris, de najaarsactie, de Sint Maarten optocht en activiteiten vanuit het wijkcontract. Angeline is door haar betrokkenheid met de wijk goed op de hoogte van het wijkvernieuwingsplan; Delftwijk2020. Deze kennis in combinatie met haar eigen ervaring van sloop en nieuwbouw, maakt haar tot een bronpunt van informatie. Vele wijkbewoners schieten haar aan als ze vragen hebben. Angeline neemt dan de tijd om hun vragen te beantwoorden of ze verder te helpen.

Foto Angeline Broers gekozen tot Delftwijker 2008
Foto Angeline Broers gekozen tot Delftwijker 2008
Foto Angeline Broers gekozen tot Delftwijker 2008
Foto Angeline Broers gekozen tot Delftwijker 2008
Foto Angeline Broers gekozen tot Delftwijker 2008