Twintigtal woningen ontruimd na dreiging bewonerHaarlem – Een twintigtal huizen zijn woensdagochtend ontruimd. Een man, van vermoedelijk Turkse afkomst, dreigde zichtzelf in de brand te steken in een woning aan het Hof van Egmond. Hierbij hebben de hulpdiensten de directe omgeving van de woning ontruimd en is er een grip 1 situatie afgekondigd. Buurtbewoners zijn elders opgevangen.

Rond half twaalf is de man de woning uit gekomen en is meegenomen door de politie. De hulpdiensten hebben de straat momenteel weer vrijgegeven zodat de bewoners weer naar hun woningen kunnen terug keren.

Foto Twintig woningen ontruimd Hof van Egmond in Haarlem Oost
Foto Twintig woningen ontruimd Hof van Egmond in Haarlem Oost
Foto Twintig woningen ontruimd Hof van Egmond in Haarlem Oost
Foto Twintig woningen ontruimd Hof van Egmond in Haarlem Oost
Foto Twintig woningen ontruimd Hof van Egmond in Haarlem Oost
Foto Twintig woningen ontruimd Hof van Egmond in Haarlem Oost
Foto Twintig woningen ontruimd Hof van Egmond in Haarlem Oost