Scholier omver gereden door invalide wagenHaarlem – Een scholier is maandagmiddag omver gereden door een invalidewagentje. De jongen reed op de Planetenlaan in Haarlem noord bij het Schoter Scholengemeenschap toen een invalide wagen niet meer op tijd voor hem kon remmen. De jongen viel op de grond en zijn fiets raakte behoorlijk beschadigd. Een motorambulance kwam ter plaatse en de jongen werd gecontroleerd op verwondingen. Deze bleken gelukkig mee te vallen zodat de jongen niet mee naar het ziekenhuis hoefde. De politie heeft de aanrijding opgenomen. Medeleerlingen van de jongen die bij het ongeval stonden te kijken werden door de politie naar de stoep verwezen omdat ze zich er niet mee moesten bemoeien.

Foto: Invalide wagen kan scholier niet meer op tijd ontwijken op Planetenlaan
Foto: Invalide wagen kan scholier niet meer op tijd ontwijken op Planetenlaan
Foto: Invalide wagen kan scholier niet meer op tijd ontwijken op Planetenlaan
Foto: Invalide wagen kan scholier niet meer op tijd ontwijken op Planetenlaan
Foto: Invalide wagen kan scholier niet meer op tijd ontwijken op Planetenlaan