WethouderDivendal op de politiebike door Haarlem NoordHaarlem – Wethouder Maarten Divendal is vrijdagmiddag op de politie-bike gestapt. Politieagenten van het bureau aan de Marnixstraat hadden de wethouder uitgenodigd om eens een rondje mee te fietsen door Haarlem noord zodat de agenten konden laten zien tegen welke problemen ze allemaal aanlopen.

Zo heeft Divendal onder andere het parkeerterrein bij de supermarkt op de Eksterlaan bezocht, heeft hij met eigen ogen kunnen zien dat de parkeergarage bij de Cronje vrij leeg staat. Divendal liet in ieder geval zien aardig sportief te zijn want hij kon de bike agenten goed bijhouden!

Foto's Wethouder Maarten Divendal op de politie-bike
Foto's Wethouder Maarten Divendal op de politie-bike
Foto's Wethouder Maarten Divendal op de politie-bike
Foto's Wethouder Maarten Divendal op de politie-bike