Horses on Ice druk bezochtHaarlem – Ruim 2000 paardenliefhebbers hebben afgelopen zaterdag genoten van Horses on Ice. De Haarlemse kunstijsbaan was het toneel voor ruim 100 IJslandse paarden en ruiters. Alle toegangskaarten voor deze derde editie van Horses on Ice waren vooraf uitverkocht. Uli Reber uit Duitsland werd met zijn paard Muni frá Holshusum de winnaar van de tölt 1 en de Nederlandse Bianca Tak won met Keli frá Libèrté de eerste prijs op de tölt 2.

Naast het paarden spektakel kondende bezoekers ook genieten van een heuse laser show. Nadat de paarden het ijs hadden verlaten konden de vries-machine’s van de ijsbaan uit, de ijsbaan zal in oktober weer voor het publiek open gaan.

Foto's Derde editie Horses on Ice groot succes
Foto's Derde editie Horses on Ice groot succes
Foto's Derde editie Horses on Ice groot succes
Foto's Derde editie Horses on Ice groot succes
Foto's Derde editie Horses on Ice groot succes
Foto's Derde editie Horses on Ice groot succes
Foto's Derde editie Horses on Ice groot succes