Nieuwe VVV kantoor aan het Verwulft feestelijk geopendHaarlem – Het nieuwe VVV kantoor in het Millennium gebouw aan het Verwuft is zaterdagochtend feestelijk in gebruik genomen. Burgemeester Schneiders mocht in de vroege ochtend plaats nemen in een cadillac samen met de nieuwe Haarlemse bloemenmeisjes. Na een prachtige rondrit vanaf uit oude VVV kantoor bij het NS station in Haarlem kwam de wagen aan bij het nieuwe kantoor aan het Verwulft. De nieuwe bloemenmeisjes kregen hier een bloem overhandigd van de burgemeester waarna ad interim directeur Martin de Vries een toespraak hield over de nieuwe VVV locatie. Het was toen tijd voor burgemeester Schneiders om het kantoor officieel te openen, na het doorknippen van een touw stegen de ballonnen op en kon iedereen het kantoor bezichtigen. Onder het genot van een kopje koffie gingen de bloemenmeisjes op pad om de bezoekers een fleurige bloem op te spelden.

Foto VVV kantoor in Millennium gebouw aan het Verwulft
Foto VVV kantoor in Millennium gebouw aan het Verwulft
Foto VVV kantoor in Millennium gebouw aan het Verwulft
Foto VVV kantoor in Millennium gebouw aan het Verwulft
Foto VVV kantoor in Millennium gebouw aan het Verwulft
Foto VVV kantoor in Millennium gebouw aan het Verwulft
Foto VVV kantoor in Millennium gebouw aan het Verwulft
Foto VVV kantoor in Millennium gebouw aan het Verwulft
Foto VVV kantoor in Millennium gebouw aan het Verwulft
Foto VVV kantoor in Millennium gebouw aan het Verwulft