Uitreiking eerste gemeentelijke monumentenschildje door wethoudeWethouder Jan Nieuwenburg van de gemeente Haarlem heeft op woensdagochtend het eerste gemeentelijke monumentenschildje opgehangen aan een woning op de Jan Gijzenkade. De woning behoort bij De Heilige Huisjes van woningcorporatie Ymere en is de eerste van de uitbreiding gemeentelijke monumentlijst. Binnenkort zullen ook de overige woningen aan de Jan Gijzenkade een eigen bordje krijgen die aan de woning kan worden opgehangen.

Haarlem Monumentaal 2009
Met de uitreiking van het eerste gemeentelijke monumentenschildje wordt ook gestart met Haarlem Monumentaal 2009. Dit speciale themajaar besteedt extra belangstelling aan het monumentale karakter van Haarlem en de nieuwe gemeentelijke monumenten krijgen hierbij zeker aandacht.

Foto Uitreiking eerste gemeentelijke monumentenschildje
Foto Uitreiking eerste gemeentelijke monumentenschildje
Foto Uitreiking eerste gemeentelijke monumentenschildje
Foto Uitreiking eerste gemeentelijke monumentenschildje
Foto Uitreiking eerste gemeentelijke monumentenschildje
Foto Uitreiking eerste gemeentelijke monumentenschildje
Foto Uitreiking eerste gemeentelijke monumentenschildje
Foto Uitreiking eerste gemeentelijke monumentenschildje
Foto Uitreiking eerste gemeentelijke monumentenschildje
Foto Uitreiking eerste gemeentelijke monumentenschildje
Foto Uitreiking eerste gemeentelijke monumentenschildje