Winkelcentrum Cronjestraat heeft het Keurmerk Veilig OndernemenHaarlem – De winkelstraat Generaal Cronjestraat heeft nu officieel het Keurmerk Veilig Ondernemen. Wethouder Maarten Divendal ondertekende donderdag 26 maart samen met dhr. Holla (districtschef Politie), dhr. de Vries (Brandweer Haarlem), de winkeliersvereniging Cronjestraat en het Hoofdbedrijfschap Detailhandel het convenant Veilig Ondernemen.

De Cronjestraat voldoet nu officieel aan de criteria voor het keurmerk Veilig Ondernemen. Dit succes wordt samen met de winkeliers en alle partijen die het afgelopen jaar een bijdrage hebben geleverd aan het project Samen Veilig Ondernemen gevierd in de Cronjestraat.

Het Regionaal Platform Criminaliteitsbeheersing (RPC) Kennemerland gaf tevens een toelichting over de Scorekaart Veilig Ondernemen. De scorekaart biedt politiegegevens over veiligheid in Kennemerland. Met deze nieuwe informatievoorziening kunnen ondernemers en overheid de ontwikkelingen in de criminaliteit tegen het bedrijfsleven signaleren en inspelen op de actuele situatie.

Foto Winkelcentrum Cronjestraat krijgt Keurmerk Veilig Ondernemen
Foto Winkelcentrum Cronjestraat krijgt Keurmerk Veilig Ondernemen
Foto Winkelcentrum Cronjestraat krijgt Keurmerk Veilig Ondernemen
Foto Winkelcentrum Cronjestraat krijgt Keurmerk Veilig Ondernemen
Foto Winkelcentrum Cronjestraat krijgt Keurmerk Veilig Ondernemen
Foto Winkelcentrum Cronjestraat krijgt Keurmerk Veilig Ondernemen