Schotten bezoeken Haarlem in afwachting van het WK kwalificatiewHaarlem – In afwachting van de WK kwalificatiewedstrijd zaterdagavond van Nederland tegen Schotland waren er vrijdag al een hoop Schotten in Nederland. De hele dag waren er al Schotten in de Haarlemse binnenstad te zien. Gekleed in kilt slenterden ze over de Grote Markt en Grote Houtstraat en bezochten hier en daar een kroeg.

Om alvast in de voetbalstemming te komen is een groep van ongeveer 200 Schotten vrijdagavond naar het voetbalstadion in Haarlem gegaan om de wedstrijd van HFC Haarlem tegen FC Omniworld te bekijken. De Schotten zaten gemoedelijk tussen de aanhangers van HFC Haarlem en zagen de Roodbroeken met 2-1 winnen van Omniworld.

Foto Schotse voetbalfans bezoeken massaal wedstrijd HFC Haarlem
Foto Schotse voetbalfans bezoeken massaal wedstrijd HFC Haarlem
Foto Schotse voetbalfans bezoeken massaal wedstrijd HFC Haarlem
Foto Schotse voetbalfans bezoeken massaal wedstrijd HFC Haarlem
Foto Schotse voetbalfans bezoeken massaal wedstrijd HFC Haarlem
Foto Schotse voetbalfans bezoeken massaal wedstrijd HFC Haarlem
Foto Schotse voetbalfans bezoeken massaal wedstrijd HFC Haarlem
Foto Schotse voetbalfans bezoeken massaal wedstrijd HFC Haarlem
Foto Schotse voetbalfans bezoeken massaal wedstrijd HFC Haarlem