Vrouw raakt gewond bij zware aanrijding in VelserbroekVelserbroek – Een automobiliste is dinsdagmiddag gewond geraakt bij een zware aanrijding op de Broekeroog in Velserbroek. De vrouw reed op de Rijksweg vanuit Velsen.

Op de hoek Rijksweg / Broekersoog sloeg een bedrijfsauto van een hoveniersbedrijf af en vergat hierbij voorrang te geven aan de vrouw. Deze botsten toen zeer hard op elkaar. De auto van de vrouw raakte hierbij zwaar beschadigd. De brandweer van Velsen kwam ter plaatse omdat de vrouw bekneld zou zitten maar dit was niet het geval. Wel heeft de brandweer aarde op de weg gestrooid omdat er benzine uit de auto was gekomen.

De vrouw is met onbekend letsel afgevoerd naar het ziekenhuis. De politie stelt een onderzoek in naar de toedracht van het ongeval.

Foto Zwaar ongeval op hoek Broekeroog - Rijksweg in Velserbroek
Foto Zwaar ongeval op hoek Broekeroog - Rijksweg in Velserbroek
Foto Zwaar ongeval op hoek Broekeroog - Rijksweg in Velserbroek
Foto Zwaar ongeval op hoek Broekeroog - Rijksweg in Velserbroek
Foto Zwaar ongeval op hoek Broekeroog - Rijksweg in Velserbroek
Foto Zwaar ongeval op hoek Broekeroog - Rijksweg in Velserbroek