Een gewonde bij brand in hennepkwekerij in HaarlemHaarlem – Bij een binnenbrand in een pand aan de Conradweg in de Waarderpolder in Haarlem is in de nacht van maandag op dinsdag een hennepkwekerij ontdekt.

Drie personen in de leeftijd van 20, 30 en 40 jaar zijn na de brand door de politie opgepakt voor verder verhoor. Een man had na de brand last van ademhalingsproblemen en is voor verder onderzoek meegenomen naar het ziekenhuis.

Hoe de brand exact is ontstaan is nog niet duidelijk. De politie Kennemerland is dinsdagochtend een uitgebreid onderzoek gestart naar de brand en de hennepkwekerij. Hoeveel wietplanten er in de loods stonden is vooralsnog niet bekend.

De foto’s van de brand ‘s nachts zelf kunt u hier terug vinden.

Foto Brandweer stuit op hennepkwekerij bij binnenbrand Conradweg in Haarlem
Foto Brandweer stuit op hennepkwekerij bij binnenbrand Conradweg in Haarlem
Foto Brandweer stuit op hennepkwekerij bij binnenbrand Conradweg in Haarlem
Foto Brandweer stuit op hennepkwekerij bij binnenbrand Conradweg in Haarlem
Foto Brandweer stuit op hennepkwekerij bij binnenbrand Conradweg in Haarlem
Foto Brandweer stuit op hennepkwekerij bij binnenbrand Conradweg in Haarlem
Foto Brandweer stuit op hennepkwekerij bij binnenbrand Conradweg in Haarlem