Een gewonde bij binnenbrand in de WaarderpolderHaarlem – Bij een brand in een pand aan de Conradweg in de Waarderpolder in Haarlem is in de nacht van maandag op dinsdag een man gewond geraakt. Rond tien over half een kreeg de brandweer de melding dat er een binnenbrand in een woning in het industriegebied zou woeden.

Bij aankomst van de brandweer was er veel rookontwikkeling in het bedrijfspand. De brandweer betrad het pand om het vuur te blussen. Een van de bewoners heeft bij de brand dermate veel rook binnengekregen dat deze voor verdere verzorging mee met de ambulance naar het ziekenhuis moest. Een tweede man is later door de politie meegenomen naar het politiebureau voor verhoor.

Brandweermannen zijn het dak op gegaan om te controleren of het vuur volledig geblust was. De politie stelt een onderzoek in naar de toedracht van de brand.

Foto Gewonde bij brand Conradweg in Waarderpolder Haarlem
Foto Gewonde bij brand Conradweg in Waarderpolder Haarlem
Foto Gewonde bij brand Conradweg in Waarderpolder Haarlem
Foto Gewonde bij brand Conradweg in Waarderpolder Haarlem
Foto Gewonde bij brand Conradweg in Waarderpolder Haarlem
Foto Gewonde bij brand Conradweg in Waarderpolder Haarlem
Foto Gewonde bij brand Conradweg in Waarderpolder Haarlem
Foto Gewonde bij brand Conradweg in Waarderpolder Haarlem