20090408_hooimarkt_04-150Haarlem – Bij een verkeersongeval op de Hooimarkt in Haarlem is woensdagmiddag een persoon licht gewond geraakt. Even voor half vier botsten de auto’s vlak voor het politiebureau bij de Koudehorn op elkaar.

De brandweer heeft geassisteerd bij het bevrijden van de bestuurder uit de auto. Toen de brandweer zich gereed maakte om te vertrekken vroeg de politie deze ‘sterke heren’ nog om assistentie. Om de verkeershinder te minimaliseren moest de kapotte wagen van de rijbaan. Aangezien de dames van de politie dit niet alleen konden sloegen de hulpdiensten de handen ineen. Personeel van de brandweer, ambulance en politie duwde de wagen naar een parkeerplek aan de overkant zodat het overige wegverkeer weer langs het Spaarne kon rijden.

Foto Hulpdiensten slaan handen ineen na verkeersongeval Hooimarkt

Foto Hulpdiensten slaan handen ineen na verkeersongeval Hooimarkt

Foto Hulpdiensten slaan handen ineen na verkeersongeval Hooimarkt

Foto Hulpdiensten slaan handen ineen na verkeersongeval Hooimarkt

Foto Hulpdiensten slaan handen ineen na verkeersongeval Hooimarkt