Opening multifunctionele kunstgras honkbalveld Pim Mulier sportpHaarlem – Vrijdagavond is het multifunctionele kunstgras honkbalveld op het Pim Mulier sportpark in Haarlem officieel in gebruik genomen. Na een korte toespraak in het clubhuis van DSS en Kennemerland waarbij Dick Hoff de erepenning van de gemeente Haarlem heeft ontvangen ontving wethouder Divendal een echt honkbaljasje. Deze jas was speciaal voor de wethouder gemaakt voor zijn inzet voor het nieuwe veld. Achterop het jasje staat dan ook groot “Maarten” zoals het bij een echte honkbaljas hoort.

Na deze plechtigheden verzamelde de groep genodigden zich naast het honkbalveld. Wethouder Maarten Divendal mocht met een worp het veld officieel in gebruik nemen. Na deze plechtigheden was de eerste honkbalcompetitiewedstrijd van DSS 1 tegen Sparks.

Foto Honkbalveld DSS in Pim Mulier Sportpark officieel in gebruik genomen
Foto Honkbalveld DSS in Pim Mulier Sportpark officieel in gebruik genomen
Foto Honkbalveld DSS in Pim Mulier Sportpark officieel in gebruik genomen
Foto Honkbalveld DSS in Pim Mulier Sportpark officieel in gebruik genomen
Foto Honkbalveld DSS in Pim Mulier Sportpark officieel in gebruik genomen