Bezoekers kunnen niet meer uit de Booster Maxxx na een storingHaarlem – Bezoekers van de nieuwe Booster Maxxx op de Haarlemse Grote Markt beleefden angstige momenten. De splinternieuwe attractie die zo vanuit de fabriek naar de Haarlemse Kermis is gereden bleef woensdagavond even na negenen spontaan ‘hangen’. De metershoge attractie ging geen centimeter meer voor of achteruit. De bezoekers uit het bakje hadden het na een paar minuten wel gezien en vonden het niet meer grappig. Vanuit de toeschouwers beneden werden er zelfs op verzoek sigaretten naar boven gegooid.

Al snel werd er in de bedieningskast naast de attractie aan wat knoppen gedraaid. Na wat heen en weer getelefoneer bleek dat de beveiliging in werking was getreden omdat een hekje aangaf niet helemaal goed dicht te zitten. De boel werd ge-reset en na een klein kwartiertje konden de bezoekers weer veilig de attractie verlaten.

Foto Nieuwe Booster Maxxx attractie loopt vast op kermis Grote Markt Haarlem
Foto Nieuwe Booster Maxxx attractie loopt vast op kermis Grote Markt Haarlem
Foto Nieuwe Booster Maxxx attractie loopt vast op kermis Grote Markt Haarlem
Foto Nieuwe Booster Maxxx attractie loopt vast op kermis Grote Markt Haarlem
Foto Nieuwe Booster Maxxx attractie loopt vast op kermis Grote Markt Haarlem
Foto Nieuwe Booster Maxxx attractie loopt vast op kermis Grote Markt Haarlem
Foto Nieuwe Booster Maxxx attractie loopt vast op kermis Grote Markt Haarlem