HFC Haarlem organiseert G-voetbal wedstrijdHaarlem – Op vrijdag 17 april speelde de g-teams van NVC uit Naarden en CJVV uit Amersfoort een voorwedstrijd tegen elkaar. De wedstrijd werd georganiseerd door HFC Haarlem en het Fonds Gehandicaptensport.

Voor de wedstrijd van HFC Haarlem tegen GA Eagles is er door Fonds Gehandicaptensport bij de ingangen van het Haarlem Stadion gecollecteerd. Fonds Gehandicaptensport financiert hiermee talloze projecten, zodat lang gekoesterde wensen in vervulling kunnen gaan, zoals deelname aan een evenement voor gehandicapte sporters, de aanschaf van een zwembadlift of aangepast sport- en spelmateriaal.

Doel van deze actie is om g-voetbal meer bekendheid te geven en daarmee de gehandicaptensport op een positieve manier te belichten. In samenwerking met de Coöperatie Eerste Divisie (CED), Special Olympics Nederland en Fonds Gehandicaptensport werken sinds 2004 jaarlijks alle 20 clubs uit de Jupiler League mee om deze actie succesvol te maken.

Foto G-teams NVC uit Naarden en CJVV uit Amersfoort spelen in Haarlem
Foto G-teams NVC uit Naarden en CJVV uit Amersfoort spelen in Haarlem
Foto G-teams NVC uit Naarden en CJVV uit Amersfoort spelen in Haarlem
Foto G-teams NVC uit Naarden en CJVV uit Amersfoort spelen in Haarlem
Foto G-teams NVC uit Naarden en CJVV uit Amersfoort spelen in Haarlem