Maaike ontvangt Wii bij prijsuitreiking Landelijke Opschoondag 2Haarlem – Maaike van L ontving donderdagmiddag een Wii uit handen van wethouder Maarten Divendal. De 17 jarige Haarlemse scholiere van het Hageveld college ontving deze prachtige prijs naar aanleiding van een uitgeschreven wedstrijd op de Landelijke Opschoondag op 21 maart jongsleden. Een jaarlijks terugkerend initiatief van de Stichting Nederland Schoon. Er was een speciale prijsvraag uitgeschreven die ook alles met kauwgom te maken had. Met het beantwoorden van deze vraag maakten deelnemers kans op een Wii! Het goede antwoord op de prijsvraag: ‘Hoe lang blijft kauwgom liggen als je het op straat gooit?’ is: tussen de 20 en 25 jaar.

Na een korte toespraak van de wethouder overhandigde Divendal de Wii aan Maaike. Na het officiële gedeelte kregen Maaike en haar vrienden een korte rondleiding door de kelders van het stadhuis.

Foto Maaike van Lieren ontvangt Wii bij prijsuitreiking
Foto Maaike van Lieren ontvangt Wii bij prijsuitreiking
Foto Maaike van Lieren ontvangt Wii bij prijsuitreiking
Foto Maaike van Lieren ontvangt Wii bij prijsuitreiking
Foto Maaike van Lieren ontvangt Wii bij prijsuitreiking