Tuinevenement Stadskweektuin Haarlem noord druk bezochtHaarlem – Het jaarlijkse tuinevenement in de Stadskweektuin is inmiddels een begrip in Haarlem en omstreken. Door het prachtige lente weer was het afgelopen weekeinde dan ook behoorlijk druk in de Stadskweektuin in Haarlem noord.

De tientallen deelnemers aan het evenement bieden, naast een groot sortiment planten en zaden, ook onderhoudsproducten en gereedschap aan voor het groen in de (moes)tuin, op het balkon of op het terras.

Omdat de tuin een leefgemeenschap is van planten en dieren, zijn er ook kramen waar de bezoeker zich kan laten informeren over het dierenleven rond de woning, zoals over de inrichting van een vlinder- of vogelvriendelijke tuin. Vogelwoningen zijn op het evenement trouwens ook te koop, net als vleermuiskasten en insectenhotels.

Foto Tuinevemenent Stadskweektuin in Haarlem noord druk bezocht
Foto Tuinevemenent Stadskweektuin in Haarlem noord druk bezocht
Foto Tuinevemenent Stadskweektuin in Haarlem noord druk bezocht
Foto Tuinevemenent Stadskweektuin in Haarlem noord druk bezocht
Foto Tuinevemenent Stadskweektuin in Haarlem noord druk bezocht