Keukenbrand in Kruisbergflat in IJmuidenIJmuiden – De brandweer in IJmuiden werd maandagavond even na zeven uur gealarmeerd vanwege een brand in de Kruisbergflat. Op de negende etage was er brand ontstaan in een keuken van een woning.

Direct werden er diverse eenheden uit Haarlem en IJmuiden naar de flat gestuurd. Bij aankomst van de brandweer bleek het vuur reeds te zijn gedoofd en hoefde de brandweer de keuken alleen nog maar te controleren. Na de brand zijn twee ambulance wagens ter plaatse gekomen om de bewoners te controleren op eventuele rookvergiftiging.

Veel buurtbewoners kwamen naar buiten om te kijken wat er precies aan de hand was en naar de verrichtingen van de brandweer te kijken. Bij de brand is niemand gewond geraakt.

Foto Brand in keuken in de Kruisbergflat
Foto Brand in keuken in de Kruisbergflat
Foto Brand in keuken in de Kruisbergflat
Foto Brand in keuken in de Kruisbergflat
Foto Brand in keuken in de Kruisbergflat