150Haarlem – Een oudere vrouw heeft woensdagmiddag veel geluk gehad op het stationsplein in Haarlem. Lijn 4 van Connexxion reed langs de halte toen de vrouw onder de bus kwam en klem kwam te zitten tussen de bus en het bushokje van de andere halte op het stationsplein.

De brandweer kwam ter plaatse om de vrouw te bevrijden uit haar benarde positie. Nadat de vrouw tussen de bus en het hokje bevrijdt was werd ze gecontroleerd door ambulance personeel. Wonder boven wonder heeft de vrouw verder geen verwondingen aan haar avontuur overgehouden en hoefde ze niet meer naar het ziekenhuis.

In plaats van de bus bracht een politieauto de vrouw op haar plaats van bestemming.

Foto Bejaarde komt tussen bus en bushalte klem te zitten
Foto Bejaarde komt tussen bus en bushalte klem te zitten
Foto Bejaarde komt tussen bus en bushalte klem te zitten
Foto Bejaarde komt tussen bus en bushalte klem te zitten
Foto Bejaarde komt tussen bus en bushalte klem te zitten
Foto Bejaarde komt tussen bus en bushalte klem te zitten
Foto Bejaarde komt tussen bus en bushalte klem te zitten