Politieagente rijdt Porsche na kop-staart bosting naar huisHaarlem – Bij een kopstaart botsing op de Rijksstraatweg in Haarlem noord zijn woensdagmiddag twee personen gewond geraakt. Een bestuurder van een Volkswagen Polo kon niet meer op tijd remmen voor een Porsche Boxster S. Bij de klap raakte beide wagens beschadigd.

Uit voorzorg heeft ambulance personeel een nekkraag aangebracht om eventueel verder letsel te voorkomen. Omdat de Porsche niet op de weg geparkeerd kon blijven en de bestuurder naar het ziekenhuis was afgevoerd is een vrouwelijke agent in de Porsche gestapt om deze naar een andere locatie te rijden.

Foto Politieagente mag Porsche naar huis rijden na ongeval Rijksstraatweg
Foto Politieagente mag Porsche naar huis rijden na ongeval Rijksstraatweg
Foto Politieagente mag Porsche naar huis rijden na ongeval Rijksstraatweg
Foto Politieagente mag Porsche naar huis rijden na ongeval Rijksstraatweg
Foto Politieagente mag Porsche naar huis rijden na ongeval Rijksstraatweg
Foto Politieagente mag Porsche naar huis rijden na ongeval Rijksstraatweg